Ademcoach Mendi Hundman

Mijn innerlijke reis

Al vanaf jonge leeftijd ben ik graag in de buitenlucht. In de natuur met alle mooie magische dingen die we daar kunnen vinden. Zo kan ik nog steeds intens genieten van spelen in het natuur (wandelen, wildplukken, dieren spotten), een zonsondergang kijken en staren naar de maan en de sterren. Als kind werd ik vaak gepest. Ik was veel op mezelf terwijl ik enorm graag in verbinding wilde zijn met andere kinderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij niet altijd veilig heb gevoeld, ook niet als volwassen. Ik voelde ik mij als kind nooit echt gehoord, gezien of begrepen en pas jaren later na een aantal gebeurtenissen in mijn leven. Kwam die pijn naar boven en kreeg ik last van een angststoornis. Gelukkig kan ik tegenwoordig die veiligheid in mijzelf vinden en gebruik ik daarbij o.a. mijn ademhaling ter ondersteuning.

                                                                  

Ik zie het leven als een reis. Naast mooie reizen maken met de camper of op bijzondere plekken in de wereld, maak ik ook graag mijn innerlijke reizen. De afgelopen jaren ben ik daar dan ook veel mee bezig geweest. Bewust bezig zijn met ademhaling begon rond mijn twintigste. Ik had last van paniekaanvallen maar ondanks dat vertrok ik voor stage naar Curaçao. Ik liep stage bij een duikschool en moest 2x per dag het water in om te duiken. Onder water kwam ik tot rust. Niet alleen de onderwaterwereld die mij verwonderde en rust gaf maar ik was bewust bezig met in en uitademen. Ik was uit mijn hoofd en voelde wat adem deed in mijn systeem. Al besefte ik pas later wat het effect is geweest voor mijn herstel van deze paniekaanvallen. In 2018 ging ik op een surfretraite in Portugal. Naast surfen waren ook mindfulness, systemisch werk en ademwerk een onderdeel van het programma. Het was een mooie week waar vooral de ademsessies veel indruk maakte. Er kwam veel los aan emoties, alleen vond ik het toen nog erg spannend en eigenlijk ook heel vervelend om van alles te voelen. Dat had ik blijkbaar voor een groot deel onderdrukt.

Wat ik tijdens deze sessies heb ervaren is bijna onbeschrijfelijk
en het begin geweest van mijn herstel.

Begin 2020 ben ik nogmaals op een retraite geweest na een periode van leven in een overlevingsstand. Tijdens deze week waren ademsessies een dagelijks onderdeel waren van het programma. Dit keer was ik niet meer bang om te voelen. Ik wilde genezen van de ongemakken van mijn angststoornis en overspannenheid. Ik ben toen in alle overgave en doorzetting deze sessies gaan doen en heb veel pijnlijke stukken doorvoeld waarna er zich heel veel licht en liefde openbaarde. Wat ik tijdens deze sessies heb ervaren is bijna onbeschrijfelijk en het begin geweest van mijn herstel. Waar hulp van een psycholoog of coach niet het gewenste resultaat gaf, deed de adem dat wel. Ik geloof daarom in lichaamswerk. Doorvoelen van pijnen en trauma’s in plaats van er alleen maar over te praten.

                                                                  

Inhale the good shit, exhale the bullshit

Ademsessies hebben mij zo enorm geholpen dat ik het ook anderen wil laten ervaren. Ik ben veel gaan lezen over verbonden ademen en in opleiding gegaan voor ademcoach. Ik ben ademsessies gaan begeleiden en geven en zie het als een roeping om dienstbaar te zijn voor anderen om ze te ondersteunen in hun proces. Ik neem je graag mee op ademreis zodat jij je, net als ik, vrij voelt in jezelf, je los komt van patronen en angsten en je weer met volle energie gaat leven vanuit je dromen en ja passies. Ik werk vanuit een mooie locatie in Scheveningen of in de natuur.

Boek nu

Een ademsessie bij Mendi is een reis naar jezelf. Op zoek naar je echte gevoel en het ervaren van 'lucht' in je hoofd en in je lichaam.
Mendi haar begeleiding omschrijf ik als warm, liefdevol en betrokken. Ze biedt een veilige en vertrouwde bedding waarin ze haar ervaring en kennis combineert met haar intuïtie en gevoel als kompas.
Alles mag er zijn en elke sessie is weer een nieuw avontuur van overgave en bevrijding. Om te helen en dingen los te laten die mij niet meer dienen.
Absoluut een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is, ergens mee zit, hoe klein of groot dan ook.

Fleur

Plan hier je

adem avontuur

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.